Trump makes a confession: we campaign so immorally because the communists did it the same way! “That’s our mentality, that’s what we’re good at, that’s what we excel at”

https://i.redd.it/5tp78imihfxc1.png

Posted by geoidguesser

15 Comments

  1. A fiatalabbak kedvéért:
    Ez a tĂ­pusĂş “patriĂłta”, “konzervatĂ­v” soha nem lĂ©tezett. Pl. a 2002-es kampányban Ă©pp Ĺ‘k hoztak be addig nem látott elemeket a negatĂ­v kampányban, 

  2. StatisticianOk9277 on

    Ez a csávó balliberális a fidesszel együtt. Ilyen megnyilvánulásokat csak a libernyák balliberálisok művelnek mindenütt a világban.

  3. Ujratervezes on

    Azt azért tegyük hozzá, hogy a szponzorációnk nélkül annyi embert érdekelne a hülyeségük, amennyien az M5-öt nézik.
    Plusz egy normálisan működő országban ez a Trombitás gyerek egy balatoni kisközértben állna a húspult mögött és az lenne a legfőbb feladata, hogy megkülönböztesse a párizsit a sonkától.

  4. Tehat 4 pontban probalod mentegtni, hogy miert vagytok gatlastalan, valotlan dolgokat allito, cinikus fergek? Ertem en, tök jo.
    De ugye tudod, hogy aki egyszer szarhazi volt, az az is marad örökre? 🙂

  5. sumer-migrans on

    Kristóf valahogy furán betűzi azt, hogy takonygerincű propagandista senki

  6. Én egyébként akár még nagyra is tartanám Trombitásék elhivatottságát, csak az a probléma, hogy jelenleg nem tudjuk milyen forrásokból származó milliárdokat tolnak Fb hirdetésekbe.

    Tessék közhasznúsági keretek között működtetni a Megafon Nonprofit Kft-t (és transzparens módon elszámolni), mert végtelen költségvetésből kampányolni bárki tud, az nem igazán patrióta skill.

  7. Jubileum2020 on

    Szia KristĂłf! Figyu az a helyzet, hogy a haladás az egĂ©sz törtĂ©nelemben gyĹ‘zött a konzervatĂ­vok felett. Volt ami 10, volt ami 50, volt ami 500 Ă©v alatt, de vĂ©gĂĽl csak itt vagyunk, Amerika pl tĂşllĂ©pett a rabszolgatartáson, a nĹ‘k futhatnak maratont, tanulhatnak olvasni Ă©s szavazhatnak, nem öljĂĽk a melegeket…Ă©s te ennek a “harcnak”, valĂłjában folyamatos fejlĹ‘dĂ©snek, egy idĹ‘pillanatába szĂĽlettĂ©l, nem az elejĂ©re, nem a vĂ©gĂ©re, amit te ma normálisnak tartasz, az 100 Ă©ve extrĂ©m liberálisnak Ă©s kicsit sem konzervatĂ­vnak számĂ­tana.

    Egy felfelĂ© futĂł tĹ‘zsdegrafikon is bezuhan nĂ©ha, de vĂ©gĂĽl a trendvonal számĂ­t, ami a törtĂ©nelműnkben Ăşgy nĂ©z ki, hogy tĂĽnnek el azok a konzervatĂ­v eszmĂ©k, amik többet ártanak, mint használnak, Ă©s megyĂĽnk elĹ‘re. NĂ©ha jön egy konzervatĂ­v hullám, hogy jajj vissza mindent, mert amikor mĂ©g fiatal voltam Ă©s gondtalan, jobb volt a világ…bár ennek lehet nincs köze ahhoz, ahogy rĂ©g voltak a dolgok, csak ezt megkeseredett konzervatĂ­v öregemberkĂ©nt már nehĂ©z felismerni. VĂ©gĂĽl csak szorosak Ă©s idegenek, sĹ‘t barbárok lesznek ezek az eszmĂ©k mindig az Ăşj korok embereinek…csak nem akarjuk már verni a gyereket, mert a rĂ©gi szĂ©pidĹ‘kben vertĂĽk, Ă©s ahogy te magad Ă­rtad, kĂ©t apa is jobb, sokkal jobb, mint nulla.

  8. annyira patrióták ezek baszdmeg, hogy nem bírják azt a szót használni, hogy

    **HAZAFI**

    xddddd sorossss ĂĽgynökök!!!! –> amerikában van Patriot rakkĂ©ta Ă©s a szĂł is onnan származik

  9. Szeretnélek titeket emlékezetetni, hogy ezeknek a mocskoknak semmi köze nincs a patriotizmushoz

  10. Trombitásnak üzenem: két rossz eredménye nem lesz sosem jó.

    Másrészt meg. Basszad meg magad egy Erős Pistán nevelt chiliben áztatott sündisznó vibrátorral.

  11. A faszszopásban remekelsz, Kristóf. Nem vagy több a sulis lúzernél, aki beáll a bully mögé, és emiatt felhatalmazva érzi magát, hogy ő is köpködjön, alázzon, csúfoljon, verjen.

    Ez nem a te képességed, mentalitásod; egyszerűen legitimáltad magadnak, hogy miért lehetsz gátlástalan, szar alak.

  12. Cold_Ranger4979 on

    Szóval komcsi is lennél, ha nekik állna a zászló, csak te nyerjél. Ezt eddig is tudtuk Trombi.