A man asked Péter Magyar at his performance in Szombathely what he would do as prime minister if Poland provoked a war with Russia.



https://v.redd.it/kl0m5vvb3hxc1

Posted by Antique_Humor_8809

12 Comments

  1. OmniscientMe on

    Egy drón is körözött a tömeg felett hogy megörökítse a pillanatot amit nem Magyarék hoztak.

  2. Na ezt így kell. Látszott, hogy a csávó provokálni ment oda, visszakérdezett Magyar, hogy mire gondol pontosan (ahogy MZP-nek is kellett volna) aztán ki bújt a szög a zsákból, hogy a fószer totál történelemhamisítást tol és NATO-ellenes.

    Megjegyzem kb 10 perccel ezután Magyar köszöntötte a Kárpátaljai magyarokat, akikről azt mondta, hogy hősiesen a hazájukért harcolnak.

  3. Grand_Inspector206 on

    Tök jól kezelte szerintem ezt Magyar, nem adott túl sok anyagot a propagandának és ahelyett, hogy válaszolt volna a kérdésre, rámutatott a kérdés értelmetlenségére.

  4. Függetlenül attól, hogy mennyire szeretem vagy nem szeretem a palit, emelem kalapom a türelme előtt. A mizantróp énem nem viselte volna jól, ha velem szemben egy paraszt nyomja a hülyeséget, mellettem meg ketten recsegnek a fülembe egyszerre.

  5. Antique_Humor_8809 on

    Utána még párszor felhozta a dolgot és viccelődött vele, jól csinálta véleményem szerint, nem nagyon sikerült elérnie a provokátornak a célját.

  6. Mindeközben úgy tűnik Orbán social média csapata sztrájkba kezdett, vagy Rogánék elégelték meg, hogy minden Orbán posztot szétszednek az MP fanok. Mindenesetre az eddigi szokásos napi 5-6 poszt helyett több mint 24 órája nem raktak ki semmit se Facebookra, se Instára. 🙂

  7. Tall_Roof_4382 on

    MZP died for this.

    De komolyan, MZP kitaposott egy ösvényt és hiába nem siekrült, hasznos volt. Lehet MP sorsa is ez lesz.

  8. NatureProfessional50 on

    Mondjuk én még visszakérdeznék hogy mi jogosan várnánk e azt el, hogy a többi NATO tag segítsen nekünk ha megtámadnak minket, vagy akkor szerintük mit kéne tenniük.

  9. MassiveHelicopter55 on

    Elképesztően profi, köszi hogy feltetted.

    Az, ahogy reflexből mondja, hogy ugye a magyar katonákat Csádból akarja hazahozni, parádés.

  10. UnluckyPossibility37 on

    Mondjuk nem lengyel, hanem német adótornyot támadtak meg, de ezért a reakcióért újabb plusz pontot rakok MP neve mellé. A Momentumos lányok jobb ha kijönnek az aluljáróból az esőre, mert ha ez így megy júniusig akkor tényleg bukják a szavazatom. És szerintem nem csak az enyémet…

  11. Jól megoldotta, ahogy átvette a kezdeményezést. Számomra a legszembetűnőbb az, ahogy a tömeg egy része elkezdte a *NATO bene van* kérdésre azt skandálni, hogy *igen, már részese*.

    Narrátor: nem, nem részese.