Buzatu’s victory in court. Recordings of key moments in the bribery case, excluded from the investigation

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-27096193-victorie-lui-buzatu-instanta-inregistrari-momente-cheie-din-dosarul-mitei-excluse-din-ancheta.htm

Posted by tolanescu

4 Comments

  1. >Judecătorul de cameră preliminară a Tribunalului Vaslui a admis luni, 29 aprilie, o parte dintre excepțiile invocate de avocații lui Dumitru Buzatu în dosarul în care acesta este acuzat că a primit o mită de 1,25 milioane de lei. Printre înregistrările exluse se află și cele care probează presiunile lui Buzatu asupra celor care nu i se conformau: ”l-a frecat, l-a speriat, i-a dat de toate”.

    >Înregistrările pe care Tribunalul Vaslui a decis să le excludă din dosar surprind momente cheie din ecuația anchetei. Prima dintre ele surprinde o întâlnire avută de omul de afaceri Emil Savin cu expertul Radu Judele care stabilise într-o expertiză efectuată la cererea CJ Vaslui că drumul strategic construit de firma controlată de Savin este prost realizat și că va fi penalizat.

    >În timpul întâlnirii, expertul Judele îl asigură pe Emil Savin că poate concepe o nouă expertiză prin care să arate că nu mai este necesar să să toarne un nou strat de minim 6 cm pe toată lungimea și suprafața drumului strategic Bârlad-Laza-Codăiești. Expertul îi sugerează lui Savin să meargă la Dumitru Buzatu.

    Legile sunt facute special sa apere infractorii, dar nimeni nu vrea sa fie schimbate.

  2. AggressiveWrap6781 on

    sta si asta acasa pana dupa alegeri si apoi e liber, felicitari justitiei romane

  3. Mai bagă parlamentarii două legi noaptea ca hoții și rămâne probă valabilă doar oala cu ciorbă din mașină.

    La cât de bine merge mafia politic-juridic se poate chiar să intre la pușcărie oamenii care au făcut flagrantul pentru dare de mită în același timp.