7 Comments

  1. Gargara inainte de alegeri. Garda e controlata de politic, care controleaza si mafia arderilor.

  2. Parcă ii vad pe cetățenii plătitori de taxe din Sintesti care mai ard și ei ocazional, de 3-4 ori pana la apusul soarelui niște cable, fer etc., cum stau la coada sa plătească contravențiile. Alea pe care, fie vorba între noi, nu le aplica nici naiba. Și dacă ai vrea sa amendezi pe cineva nu ai pe cine. Sunt niște unii, mulți fără certefecate, pe un câmp care asta fac toată ziua. Cu altii nici nu ai ce sa discuți efectiv, chiar dacă ai vrea s-o faci. Realitatea este crunta! Noi trăim în bula asta și totul merge bine.
    Mai sărim de cur când niște aplicații de pe ultimele modele de telefoane, ne semnalizează ca ăștia ard cabluri și aia este.

  3. AggressiveWrap6781 on

    Iar au mai scos ceva din sertar inainte de alegeri, ceva vechi de vreo 3 ani:

    Ministerul Mediului a pus în dezbatere publică un proiect de lege care aduce sancțiuni mult mai dure decât acum pentru persoanele care ard ilegal deșeuri. În premieră, proiectul propune închisoare până la 3 ani pentru arderea fără autorizație a deșeurilor, un fenomen care a luat amploare în toată România.

    **Articol din 2021**

    [https://www.g4media.ro/document-lege-dura-impotriva-arderilor-ilegale-de-deseuri-pedepse-cu-inchisoarea-si-amenzi-de-jumatate-de-milion-de-lei-garda-de-mediu-obligata-sa-dea-sanctiuni-nu-avertismente-proiect-de-lege-a.html](https://www.g4media.ro/document-lege-dura-impotriva-arderilor-ilegale-de-deseuri-pedepse-cu-inchisoarea-si-amenzi-de-jumatate-de-milion-de-lei-garda-de-mediu-obligata-sa-dea-sanctiuni-nu-avertismente-proiect-de-lege-a.html)

  4. Eu nu inteleg un lucru, de ce nu putem sa introducem si noi conceptul de[ zile-amenda care exista in Germania](https://en.wikipedia.org/wiki/Day-fine)?

    Nu vrei sau nu poti sa iti platesti amenda? Nu e nicio problema, statul te ajuta in aceasta privinta si iti converteste automat amenda in zile de puscarie.