Yesterday, DK cut half a sentence out of one of my speeches in good Rogán fashion and claimed that I made a comment on Klára Dobrev’s appearance. Well no. I was talking about the kind of visual pollution the parties of the political elite commit when they uselessly plaster up our beautiful settlements. I recommend that the members of the power elite dare to go among the people, look them in the eyes and answer their questions. The TISZA Party does not unnecessarily spend money (especially not taxpayers’ money) on posters, it does not disfigure our beautiful settlements. We still believe in personal dialogue. Step by step, brick by brick…

https://i.redd.it/q9y8dgpwwnxc1.jpeg

Posted by Just0Just1ce

16 Comments

  1. Szerintem titkon mp szerelmes rogánba.

    Először próbált neki imponálni a risseljőzéssel (ép eszű ember nem hívná azt a gennyet így soha), majd bárkiben aki megszólítja/véleményezi/kritikát mer megfogalmazni róla, rögtön tóni jut eszébe és roganistázza az illetőt.

    Tóni mp gyurcsánya.

    Légyszi petike, mutas meg a bábun hol bántott tóni.

    ![gif](giphy|nD60UlET1ZluA0qjFS)

  2. Most nem azért, de ki a lószart érdekel ez, egy két DK-s szavazón kívül. Igazából ez csak (ha tényleg a azt fikázta volna, ahogy kinéz) hoz szavazatot, nem visz.

  3. Momdjuk ha ez annyira félreértés volt, és semmi sértő szándéka nem volt, akkor igazán beírhatta volna azt a kivágott mondatot.

  4. Igenperszehogyne, vizuális szennyezésről beszéltél, persze.

    Ez olyan, mint mikor unokatesóm fia kiskamasz korában, amikor eléggé el volt kanászodva, a haverjaival brahiból addig tömködték a suliban a wc-papírt* a vécébe, amíg az el nem dugult. Persze lebuktak, és mikor elővették őket, az volt a mentség, hogy “kísérleteztünk, szerettük volna tudni, mennyi vizet szív fel a papír! fizikán nem tanulunk ilyesmit!”**

    Senkit se versz át, barátom. Mindenki tudja, hogy értetted.

    (Amúgy tényleg rémesen néz ki Dobrev azon a plakáton, de ezt én mondhatom, mert nem vagyok nyilvános szereplő, akinek figyelnie kell, hogy mik jönnek ki a száján. MP-nek nagyon nem kellett volna.)

    ​

    *Képzeljétek, volt olyan idő, mikor az iskolákban volt ilyen is! nem nektek kellett vinni

    **Mert bizony, gyerekek, akkoriban volt még fizikaóra is!

  5. nickcarter909 on

    Magyar Péter egy 90-es évekbeli politikai doku-sorozat. Mindenki ellenfele. Tudatosan és progresszíven építi fel magát. Olyan mint egy startup. Függetlenül attól ki mit gondol róla azért elég keményen dolgozik és nagyon akarja, látszik hogy egy csomót fogyott is. Hogy a faszba bírja? Én kidőltem volna már a felénél…

  6. Most már minden rogáni, ami nem tetszik Péter kapitánynak? Sebaj, a fideszes sorosozás mellett megszokjuk ezt is.

  7. Cool-Celery-6718 on

    Ha a DK nem kezd hisztizni rajta, el se jut hozzám ez a mondata, miért kampányolnak ők is MP mellett?

  8. Just0Just1ce on

    Eredeti szöveg:

    „Nem tudom, mikor jártatok Budapesten, végigmentem a Deák téren csak autóval, és egészen elképesztő, ahogyan kinéz. Ott lógnak a plakátok, mint a kilencvenes években, azt hittem, hogy erről már leszoktunk. És a világörökség egyik részénél úgy néz ki, mint valami bazár, így nem is tudom, micsoda. Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben, Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.”

  9. Nem tudom, hogy ez vagy amikor MZP próbálta kidumálni, hogy nem a nyugdíjasok halálán örömködött volt-e kínosabb.

  10. The_Ugly_Truth_10 on

    Dobrevet és az egész pereputtyát gyalázni és földbe tiporni kell, csak úgy lesz változás, ha ezeket elhajtják.