What do you think of the new video from the European Parliament? Do you think it will have an impact on young people?





Posted by Rolly_99

3 Comments

  1. Tinerii din România nu le pasă de politică, votat, politicieni, etc. Ei nu știu ce partide politice există, cine e premierul României, etc. Tot ce știu ei e de Iohannis că poate l-au văzut în vreo memă pe Insta sau ceva..

    Se votează rar, ei deseori nici nu știu când, și nici nu le pasă. Își mai aud părinții într-un week-end random la 4 ani că “mergem la vot”, la care ei întreabă “se votează președintele?” la care ei “Nu, europarlamentarele”, la care copii “oh.. ok” (ca și cum i-au zis ceva în chineză) și se merge mai departe.

    Toți tinerii sunt crescuți de părinți care nu mai votează că “oricum toți fură”, astfel că și pe copii atunci o să îi doară în 14 de politică, sau care votează, dar care votează tot PSD / PNL, și altceva oricum nu discută de politică în familie.

    Copii cresc fără să aibă habar ce impact are politica în viața lor, deci o vor ignora total cu gândul că “eh, lasă că merg părinții mei să voteze, și știu ei cu cine să voteze, că ei au timp toată ziua să se uite la știri politice” în timp ce ei combină fete, se plimbă cu mașina, merg în cluburi, ies cu prietenii în oraș etc.

  2. Sistemul asta de reprezentanti si politica este cea mai proasta inventie a speciei noastre. E normal sa ne cheme sa le confirmam periodic mizeria asta, si noi sa mergem ca niste mielusei la taiere sa punem stampila pe niste bogatani care vor sa se îmbogățească si mai mult.

  3. Mmm_bloodfarts on

    Mi se pare slab si ca va avea impact minim, atat s-a putut ¯⁠⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯