Meanwhile in Georgia…

Demonstrations have been going on for days because of the law adopted by the Russian collaborationist government on April 17, which was created on the Russian model to stigmatize NGOs that accept foreign support, which "as a foreign agent" they must register themselves. Familiar…? The society also named it: "Russian law".

Today, Hungary has been a member of the Union for 20 years, and Georgia is a candidate for membership. Yet, the Hungarian government is silent on this, and the anthem of the Union, the Joyful Song, is played in Georgia, which wants to be freed from Russian oppression…

https://www.facebook.com/kardblog/videos/792715665820773/

https://old.reddit.com/r/hungary/comments/1chvzkp/a_társadalom_így_is_nevezte_el_orosz_törvény/

Posted by Kitchen_getneck

5 Comments

  1. Kitchen_getneck on

    Már túlságosan este van ahhoz, hogy ehhez saját véleményt is írjak. Valószínűleg csak olyan stílusban sikerülne, amit holnapra megbánnék.

  2. Legal-Presentation44 on

    Jó de Grúziában nem tudják, hogy a belgák 100 éve megöltek valakit, ha tudnák akkor az orosz himnusz szólna. / s
    Mit megadnák, ha a magyarok így ragaszkodnának az EU-hoz.

  3. ja már beszéltem grúz haverommal hogy ha ott végeztek majdan jöhetnek ide is megmutatni nekünk, balfaszoknak, hogyan kell hangosan és érthetően kifejezni a véleményt.

  4. Bár sokan nem emlékeznek rá, de a Nolimpia után a Momentum második népszavazási kezdeményezése az orosz mintájú civil törvény ellen volt 2018-ban. A Nolimpiávan ellenzétben ez már teljes kudarc volt. Hiába ment át a kérdés az NVI-n, az embereket egyszerűen nem érdekelte, nem lettek meg az aláírások… 🙁

  5. csini_fasZsZopo on

    És hova eszkalálódik a dolog? Lesz egy újabb majdan vagy az oroszokat túlságosan leköti az ukrán háború?