Take note

https://www.reddit.com/gallery/1cian62

Posted by PresentRise4567

18 Comments

  1. korbnPalas_ on

    Nu ofera argumente in postare, dar inchide cu “criticati-ma dar va veti da seama in curand ca am dreptate”

    Care-s argumentele sale care-i sustin punctul de vedere?

  2. istareatpeople on

    Nu mergeți mai la vest de Budapesta ca riscați sa fiți atacați de pixelilor albastru!

  3. Comfortable_Sun_578 on

    Mda, expatii la sute/mii km distanta de tara, sorbind din cafelutza de dimineata in gradina cu trandafiri ne spun cat de misto e in gradina maicii Domnului, Romania

  4. No-Possibility8709 on

    Cred ca si eu ca in Franta e cam de cacat. Asptarile erau total altele, cand colo cand vezi doar ciori in vazduh si ai senzatia ca esti in Africa. Nu mai vorbesc ca faimosele cutite din Marea Britanie.

  5. bababoi_2023 on

    Pana acum 10 ani şoşocarismele ramaneau la nivel de cârciumă/ coltul strazii, dar de cand cu social media se raspandesc si unesc mii de oameni sub aceeaşi prostie

  6. Poveste reala de azi din Franta.

    Sun luna trecut pe 5 aprilie sa fac o rezervare la un doctor. “Scuze, rezervarile se fac doar pe ziua de 2 la inceputul lunii” plm ce sa faci

    Sun azi, dupa o luna, la 9 dimineata (cand se deschide)

    >Numarul asta nu exista, zice reteaua de telefonie

    cplm? Mai sun o data, acelasi lucru.

    Hai zic sa sun mai tarziu, pe la un 10:30. In sfarsit suna, ce success. Raspunde o doamna si imi spune ca sunt ocupate toate locurile pentru luna asta si sa sun in Iunie.

    Faci misto de mine? Sa imi bag pl in Franta si in sistemul lor, ca si daca iti cauti un dentist stai 3 luni in asteptare.

  7. Your_Angel21 on

    Și eu sunt plecata in străinătate și am impresia că nu prea merită sau îmi place. Am un singur sfat pentru ceilalți: faceți ce credeți voi că e mai bine, nu ai de unde știi dacă ți se potrivește până nu încerci, iar dacă trăitul in Romania îți priește, și mai bine. Nu ascultați de ce zice unul și altul online:)))

  8. “Turkiye is the best country in the world”- Mehmet, Berlin

    “In Ro/Md e mai bine decat in Vest”- D🅰️niel, Strasbourg

    A fine addition to my collection

  9. Zici ca-i frate cu Cristi de la ZF. Hai sa o luam asa, la modul realist. Daca ne uitam un pic la cum sta treaba cu economia Romaniei, e clar ca daca se intampla vreo nazbatie prin Vest, la noi o sa fie prapad. Avem deja un deficit de toata frumusetea, asa ca sper sa nu apara vreo belea pe afara, ca o sa ne doara maselele. Asta dpdv economic.

    2. Medical? Pe bune, un procent semnificativ de oameni mor din cauza infectiilor nosocomiale. Cunosc 3 cazuri doar anul asta dintre cunoscutii parintilor, oameni care erau tratabili au murit degeaba. E jale mare. Despre ce vorbeste omu asta nu stiu …

  10. Hackeringerinho on

    Totul e frumos în vest până ai nevoie să mergi la spital, apoi începe distracția.

  11. prowlerlife on

    Nu-s eu mare conspiraționist, dar ăsta, Cărămitru și alții bag mâna în foc că sunt plătiți să facă postările astea.

    De vreun an, Cărămitru a început să dea săptămânal în diasporă, în ”vestul decadent” și preconizează în fiecare lună căderea Europei de vest.