Numan Kurtulmuş is visiting the DEM Party Parliament Group with the constitutional amendment agenda. Kurtulmuş was welcomed by DEM Party Co-Chairs Tülay Hatimoğulları and Tuncer Bakırhan and Group Deputy Chairmen Gülistan Kılıç Koçyiğit and Sezai Temelli.



https://v.redd.it/7z9dex9h90yc1

Posted by Sir00-00

10 Comments

  1. Gönül ister ki dem de dahil tüm partilerin katılımıyla bir anayasa yapılsın. Ama ben çok mümkün görmüyorum. Şu max bi iyi niyet ziyareti olur.

  2. AdvantageLonely7205 on

    Amını siktimin terörist götü yalayıcıları , sizin hepinizi katletmek istiyorum ulan vatan hayinleri , İNŞALLAH diyecem ama apk seçmeni mal olduğu için bunu görmezden gelecek yine

    AMA gün gelir yaptıklarının bedelini ödeyeceksiniz

  3. DisclosedIntent on

    Len amk milliyetçi-muhafazakarları bi karar verin tarrak kafalılar: DEM parti terörist mi değil mi? Siz ne pespaye insanlarsınız ki götünüz başınız ayrı oynuyor?

    Baççelinin beslemeleri laf etseniz ya lan şu duruma? Hiç mi haysiyetiniz yok?

  4. wampirewolf on

    İşin sonunda anayasayı bunlar yaptı suç bunlara ait deseler şaşırmam.

  5. ShitassAintOverYet on

    Bugün Numan Kurtulmuş İYİP’e de gitti, Erdoğan-Özel toplantısı malum. Belli ki anayasa konusu birkaç ay gündem olacak her kapıyı tıklatıyorlar.

    AKP muhtemelen daha özgürlükçü, bağımsız bir anayasa yapmaya zorlandı çünkü kendi ortakları MHP bunun tersi daha otoriter ama AKP’nin %50’ye yani kendilerine muhtaç kaldığı bir anayasa istiyordu ve öyle bir teklif 300 oyu dahi geçemez. MHP’nin hayır oyu vermesi kesin olunca mecbur diğer partilere gidecekler ama DEM ve CHP’den gelen açıklamalar kapıyı açsalar da hiç olumlu bakmayacaklar gibi, “Önce elinizdeki yasayı uygulayın” vurgusu devamlı yapılıyor hatta şu toplantı çıkışında Numan Kurtulmuş’un suratına söylendi.

  6. Bir zaferli olarak Dem parti ile görüşen kim olursa olsun teröristtir. Yeni anayasa için akp ile görüşen kim varsada haindir