Ex-AUR deputy Dumitru Focșa has a restraining order because he beat his wife again

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/deputatul-dumitru-focsa-e-acuzat-din-nou-ca-si-a-batut-sotia-el-a-fost-deja-exclus-din-aur-pentru-violenta-domestica-2780205

Posted by SharkZZ9001

12 Comments

  1. Iuhuu ..la mai mareee!!! Cati mai multi “lopãtari” in parlament 😅🤣😅😅😅, nu mai e mult si o sa auzim si nume sonore de interlopi 🍗🥓🥓🍗🍖🥩🥓

  2. MitricaCristian on

    Dar dosar penal și condamnare când? Ca așa să tot bați oamenii dacă tot ce se întâmplă e un amărât de ordin de restricție. Also zice ca a bătut-o ca era foarte geloasă 😂😂😂 nu poți să inventezi astfel de cacaturi, numai în jungla asta vezi așa ceva.

  3. Auzi, ma, la ea! Sorosisto neomarxisto progresista! Pai sa ceri ordin de restrictie impotriva sotului e atentat la fibra cretinismului (pardon… crestinismului) si a familiei traditionale!

  4. korbnPalas_ on

    >Reporter: Ați spus că l-ați luat pe copil să îl duceți în camera aceea din spate, ați atins-o și pe dânsa? Ați pus mâna pe dânsa?

    >**Dumitru Focșa: Doamnă, eu sunt convins că ei o să îi pară rău de aceste prostii și minciuni…**

    CE JEG

  5. Și între timp Simion e prin colojvar cu stegulețele de rigiare și împărțind ziare la popor.

  6. Bă, ia mai terminați cu vrăjeala asta, ce vă place să vă băgați în treburile interne ale lui, e nevasta lui și o admonesteaza conform regulilor nescrise ale… lui!