Croatia is again the first in the bookmakers

https://i.redd.it/m85i863tuzxc1.jpeg

Posted by debatels

22 Comments

  1. MightyNewJosip on

    Nisam bio ovako ponosan što sam Hrvat od pobjede protiv Brazila

    BABY LASAGNA ❤️🇭🇷

  2. Očekivala sam odmah kad je izašla snimka sa druge probe. Sve je izgledalo fenomenalno, zasluženo se dignuo na kladionicama

  3. Prijatelji iz Hrvatske, cestitam Vam unapred na pobedi! Zasluzujete je, i ja Vam saljem glasove u finalu iz Srbije! Samo vas sve molim, ukoliko ste u mogucnosti, da glasate za ramondu u utorak jer je nama i finale upitno ove godine😅 🇷🇸❤️🇭🇷

  4. yellow_berry on

    Po meni je najveci konkurent Ukrajina i na kraju ce biti izmedju nas i njih. Nadam se da mi pobjedjujemo

  5. Party-Cake5173 on

    Ljudi jedu govna, mi smo bili i ostali favoriti za pobjedu. Ja stvarno mislim da Baby Lasagna može pobijediti i pokoriti Europu jer čovjek ima talent. Obično ne pratim Eurosong, ali ove godine ga baš očekujem zbog našeg predstavnika.

    Zamisli ono… rezerva na Dori slučajno upadne, pobijedi Doru, završi na Eurosongu i pobjedi na istom. Ako ovo ne natjera HRT-ov žiri da malo preispita svoje odluke, neće ništa.

    Ono što me najviše smeta je licemjerje HRT-a. Bio rezerva, a sad ga bodre maksimalno, čak su i dokumentarac o njemu snimili, pa sve liči na ono “mi smo od njega učinili ono što jest danas”.

  6. Je Nemo se malo pogubio u žanrovima i svemu a ni proba mu nije izgledala nešto special…

  7. Ja bi stvarno volio da baby lasagna pobijedi. Pjesma je smeće kao i Eurosong tako da sam sretan što imamo pravog kandidata za pobjedu.

  8. Shibari-master on

    Moguce je moguce, dobro prolazi na youtubi i ostalin mrezama i jos reklama za huljicem 😂😂😂

  9. Itt: Uopće nisam biased iako sam hrvat i saću davam objasnim zašto beba špaget mora da pobjedi