A group of suspects in Esenler carried out 5 armed attacks on different addresses belonging to their enemies and recorded themselves.



https://v.redd.it/akmisj12l0yc1

Posted by hayirkatiliyorum

16 Comments

  1. cannibalcorspe on

    evet bireysel silahlanmaya karşı olan arkadaşlarımın bu kişilerin nası silah ediindiğini açıklamasını istiyorum.

  2. MentalAnswer4554 on

    Kurşun yiyen adam arasın polisi gelmelerini beklesin. Ilık götlü tayfa rahatsız oluyor diye kendini koruması için bir de silah mı alacak? (!)

  3. Bu silahları hayır niyetine mi dağıtıyorlar. Kendini savunacak kişiler harici herkeste var, oyuncak gibi kullanıyorlar.

  4. Orangutanus_Maximus on

    Bir gün Esenler’e medeniyet gelecek ama o günü biz göremeyeceğiz.

  5. Avrupa’nin yurt disi ettigi yada tutuklama karari verdigi tüm yasa disi örgüt üyelerini biz vatandaslik verip ülkeye aldik.

    Ülkenin kendi manyaklari yetmedigi gibi, yurtdisindaki manyaklar icin güvenli bir liman olduk.

    Erdoganin tüm ailesi özel agir silahli korumalar ile gezdigi icin kendisi umursamiyor. Kendisinden haric kimseyi düsünmeyen bir sahis var ülkenin basinda.

  6. Apo denen o.ç için özgürlük yürüyüşü serbest bu gibi yaratıklar dışarıda serbest (taksiciyi unutmadık halen), sınır güvenliğinden destan çıkar ama 1 mayıs işçi bayramı daha tehlikeli! Ülkenin asayişi sadece kelime olarak kalmış içi boş hava gazı

  7. NeatMuffin3335 on

    Fake wannabe gangsters. They’re not even shooting at anyone. This is not how you deal with opps. They’re just reckless wannabes.