Messerschmidt had to cancel the May 1 meeting: PET could not guarantee his safety

https://www.dr.dk/nyheder/politik/messerschmidt-blev-noedt-til-aflyse-1-maj-moede-pet-kunne-ikke-garantere-hans?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3uXvHinpdvd5J22fdRnP9DJrKqzckXvh2P5KVuRelfpFvSkshrhphE9pA_aem_AeYQaeMfo6Ac-Q6E1CJXa_uF30ale4HoKaVOxdzkQWdElHd50A7G4wNS8VgFgqU0furEIgbkvPzsVb08GMnszH_q#!/

Posted by marcusss12345

6 Comments

  1. HaraldFrost on

    Gad vide hvor meget af det her egentligt handler om Gaza? Eller er det bare nogle folk på den yderste venstrefløj der endelig har fundet noget de kan være sure over igen?

  2. Voldsmandens veto vinder igen!

    Hvor er det fucking ærgerligt, at AFA terroristerne igen og igen får frit løb. Det er ikke ligefrem, fordi det de foretager sig ikke er ulovligt.

    At forhindre andre i at forsamle sig _er_ ulovligt og har en strafferamme på 2-3 år. De kunne bare sigte dem efter SL paragraf [137 eller 133](https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2019/976) og måske tage et par på maskeringsforbuddet (SL paragraf 134).

  3. Der var tidligere en der spurgte mig om kilder pÃ¥ Antifa vold og aggressioner. Værsgo, her er det. inb4 “jamen dEt er jO IkKe dE riGtige Antifa.”

  4. Synes ellers folk herinde var ude med, at de sortklædte antifabøller bare var sympatiske demonstranter, som ville indgå i en demokratisk samtale om Palæstina?

  5. Det er ved at være nogen år siden, at højreradikale har gjort noget lignende.