I hope this may be relevant to other people in need and at the same time provide good advice on what the heck to do!

My conservatory has been invaded by large forest ants! I have tried to feed the many small beasts with liquid poison. They ate it scraps and stumps and crawled back home. The next day, twice as many beasts came! There is no food in the conservatory and the ants crawl back home every evening, only to appear the following morning. I simply cannot figure out what they think they need in my conservatory, if it is not to find food.

Furthermore, they have of course also taken over the lawn, which means that my dear dog cannot lie down and enjoy himself in the garden, without being filled with forest ants in his fur.

I have made peace with the fact that this year is a violent tick year. But I was not prepared to be invaded by giant ants above!

Hopefully someone out here on Reddit has a good tip or two that works on both regular pee ants and large forest ants.

I have thought about contacting a pest control company, but since I can’t find their anthill, it seems futile.

https://www.reddit.com/gallery/1cihtiu

Posted by aproxah

36 Comments

  1. Jeg ville i første omgang fortsætte med at sprøjte, hver eneste dag. Hvis først myrerne har sat duftspor/”vejskilte” til din udestue, vil de nok fortsætte med at komme. Chancen er stor for at dem du sprøjter i dag dør, og det er en ny gruppe der kommer i morgen.

    For virkelig at komme problemet til rods, ville jeg nok prøve at følge myrerne tilbage til tuen, hvis det er muligt. Siden du ikke umiddelbart kan finde tuen, er der måske en risiko for at den er under gulvet i udestuen?

  2. kianbateman on

    Trinol dræber dem. Det virker i en til to uger og så skal der en ny sprayning til. Jeg er ikke super glad for at spraye det indendørs og overvejer lidt om jeg skal spraye det på sølvpapir istedet og så lægge det der hvor de kommer. 

    De der maddåser som myrene slæbet ned i boet skulle også være ret gode men tager tid. Det bedste er dog nok at tætne fugerne. 

  3. Tilføjelse: Udestuen skal rives ned indenfor det næste år. Den er ældgammel, piv-utæt og intet værd.

  4. FatNgrossNhairy on

    Husk at tjekke din forsikring. Alm sorte myrer er aldrig dækket, men andre myretyper kan være dækket af indboet eller husforsikringen. Det kan man ringe og forhøre sig om hos forsikringsselskabet

  5. InterestingAir5628 on

    Halve appelsiner dræber dem også som en billig gift.. de kan godt lide den søde frugt men de kan ikke tåle syren.

  6. Plastic-Breath-2131 on

    Jeg kender ikke specifikt til disse myrer, men jeg har haft succes med at fodre mine myrer med honning, lige der hvor de kommer ind. Så lader de min mad være og kommer ikke ind i huset. Det virker nok kun hvis de kommer for at spise. Det mest effektive giftmiddel er vist boraks, blandet med noget vand og honning, det slår heller ikke andre dyr end myrerne ihjel.

    Min ven boede som barn ude på landet i Sverige, og der fik de mange lus i deres hår. Så tog deres far dem med ud i skoven til skovmyrernes store tuer, og stak deres hoved ned i den store myretue, myrerne spiste lusene og æggene og så var børnene lusefri, men også traumatiserede. Ja sådan foregik det i Sverige dengang

  7. Jeg er temmelig sikker på at det er rød skovmyre du har problemer med, ud fra de billeder du har taget. Det gift du har givet kan godt hjælpe, men lige mod rød skovmyre, er chancen lille eller du skal bruge meget mere, da det typisk er en art med et kæmpe bo.

    I nogle tilfælde kan kanel hjælpe, det er typisk en ting de ikke er så vilde med, ellers er det bedste bud at forsøge med gift. Min farmor og farfar har hvert år problemer med rød skovmyre, dem som du ser på billedet og det har hjulpet dem rigtig meget at anvende det her produkt.
    [Kvit mod myrer og andre insekter | Billigst i jem & fix (jemogfix.dk)](https://www.jemogfix.dk/kvit-mod-myrer-500-ml/2191/9028277//?utm_content=nonbrand&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw88yxBhBWEiwA7cm6pbmVRZTkr01FrcwLYS2YsTXM_eI4pHXRuMth2pWHHdnnzcuQV6fEmxoCnJwQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds)

    De anvender et nyt produkt nu som jeg ikke kan huske hvad er, men det har jeg linket har hjulpet dem meget gennem årene. Det kan dog godt tænkes at du skal sprøjte en til 2 gange om dagen i et par dage alt efter hvor stort et problem du har. Lige pt. ved jeg at nogle stykker har fundet dronninger vandre rundt af lige præcis den art, hvilket også kan gøre at aktiviteten er så høj som den er, fordi aktiviteten omkring deres nuptial flight, eller parings tid, er meget stor. Om et par dage kan det aktiviteten være dalet meget, men ind til da, er gift nok dit bedste bud.

    Mvh
    En Myreentusiast

  8. RealFakeLlama on

    Kaffe. Kaffe grums fra din filter eller stempelkande.

    Drys/hæld det ud rundt om huset, så holder myrerne op med at komme. Første par år gør det et par gange og drys rigeligt. Derefter bare et drys pr år for at holde myrer-væk ved lige. Om det er kaffen eller kofeinen de ikke kan lide ved jeg ikke, men det er godt myrer-væk middel.

    Burde også virke ved ar sprede det i græsset til hunden.

    Og så er det total bio nedbrydeligt og gøder.

    Har du svært ved at skaffe nok Kaffe grums, så spørg på arbejdet om de vil gemme Kaffe grums til dig i en pose som du kan tage med hjem og drysse ud når det er tørt (nemmest at sprede når det er tørt)

  9. AntagonizedDane on

    Frontline loppemiddel (den til store hunde, du får mere for pengene) blandet i vand, og så sprøjter du ellers bare de områder du gerne vil beskytte.

  10. ForeverJolly5969 on

    Mos dem med en finger lad dem ligge bliv ved de næste 3 til 5 dage og de bliver træt af at alle dør når de går den vej. Det er den billigste løsning og det virker.

  11. Troede først det edderkopper og skulle til at sende den til min mor for at give hende et hjerteanfald. Min arv må vente

  12. confusedbutawkward on

    Trinol 810 hedder det vist. Sprayes rundt ved vinduer og døre. Der er også noget med at kanel, peber, kaffegrums og sådan nogle ting kan holde dem væk. Appelsinskal skulle være giftigt for myrer. Google kan sikkert hjælpe dig videre😊

  13. Masser af gift. Bare bliv ved med det hele. De skal nok dø, tager bare lang tid med dem alle. Og gør rent mellem hver gang der sprøjtes/lægges gift.

  14. Secret-Ad-6238 on

    Brænd hele huset ned og byg et nyt, det er sgu nok det nemmeste.

  15. Myre lokke dåser fra kvit. Så slutter det ret hurtigt sætte et par dåser i starten af sæsonen hvert år i min udestue. Så tager de det med hjem og fodre det til deres dronning. Så slutter det efter 14 dage. Virker hver gang.

  16. Cunn1ng-Stuntz on

    PÃ¥ en pande med lidt karamelliseret sukker. SÃ¥ har du snacks til weekenden.

  17. EurekaGears on

    Bland en slat flormelis og bagepulver. Ved ikke med skovmyrer, men det tager normalt alle de myrer vi har problemer med relativt hurtigt.

  18. McBaskerwille on

    Myrelokkedåser med genopfyldningsvæske fra Harald Nyborg. Det er de mest effektive jeg har prøvet, bedre end dem fra Matas i min optik

  19. Eremitic23 on

    Kødædende trompetplante(Sarracenia) Gav min mor en sidste år. Den virkede bedre end en myredåse. Lige i dit tilfælde ville jeg dog nok købe en 7-10 stykker. Bonus er at de bare skal have massere af vand, men de tømmer sig selv, da myrene bliver opløst i plantens suppe 

  20. ButternutSquashings on

    Jeg prøvede alt muligt – husrÃ¥d, myregift, kogende vand, andre slags myregift. Til sidst ringede jeg til Myreexpressen – DET virkede. Ikke set dem siden.