Europe’s asshole award is getting closer.

https://444.hu/2024/05/02/nem-ad-penzt-az-allam-a-felsooktatasi-beremelesre-az-inflaciokoveto-berezes-pedig-az-allamtitkar-szerint-jogszabalyilag-lehetetlen?appview

Posted by roggahn

18 Comments

  1. Rossdaemon on

    Sajnos a jogszabály… sajnos… sajnos… de hát mit csináljunk? Mi nem vagyunk afféle banánköztársaság, ahol egyik napról a másikra változtatnak meg törvényeket, meg olyan sem fordul elő, hogy amit este 23:58-kor benyújtanak, az másnaptól él. A törvény meg a jogszabály az Szent. Nincs mit csinálni. Ennek a kormánynak gyakorlatilag meg van kötve a keze. 🙁 Egyébként pedig Gyurcsány.

  2. ezek a jogszabályok betartása valahogy itt hatásosabbak mint az akksigyáraknál

  3. nemazinasokdolga on

    ha valakinek le kell pattintani egy koncessziót, pályázatot, az jogszabájilag mindig lehetséges. Ez jogszabály egy érdekes érdekes állatfaj.

  4. Kitchen_getneck on

    Megjöttek már az ígért EU-s pénzek azoknak az egyetemeknek, amelyek lefeküdtek a NER-nek?

  5. Eközben a Yettel, Vodafone, T-mobil az infláció követő áremelésekkel…

    ![gif](giphy|ZJPSFNLmADueHvzoZ8|downsized)

  6. Esti_a_Bestia on

    “Ó, bárcsak átírhatnánk kivételes eljárásban, egy nap alatt az egész jogszabályt, de hát ilyen sosem történt, ilyet sosem teszünk… Mi? Kata? Milyen Kata, a Tüttő? Az mszp-s, höhöhö…”

  7. Nem tudom, hogy mit kell it bőgni ezen. Világhírű a magyar oktatás! ( vagy ahogy azt boomer emberektől hallom, akik már vagy 50 éve nem voltak a közoktatás közelében)

  8. CoolNotice881 on

    Nyelveket beszélő, képzett, magas tudományos fokozattal bíró emberekre semmi szükség Magyarországon.

  9. guy_from_the_lab on

    Ilyenkor vagyok boldog hogy otthagytam az egeszet a fenebe. Okadek az egesz

  10. Vast-Occasion9474 on

    hat erre a felsooktatasra ne is. kozepiskolaban tanuljon meg a kolok nemetul es irany a vaterland, ingyenes, minosegi oktatas, garantalt munkahely.