Wild East 2024



https://v.redd.it/dbqoebw4h2yc1

Posted by californiasmile

12 Comments

  1. californiasmile on

    De pe contul de Instagram al celui care a filmat (nu il fac public din cauza de motive)

    > Am decis să revin cu aceste lămuriri pentru că mulți s-au întrebat cum de am avut timp să filmez toate secvențele acelea și de ce am rămas atât de calm:
    Pentru că la acel eveniment nu avem cameră de bord și primul moment în care am intrat în contact cu ei a fost când am nimerit după o curbă în mijlocul răfuielii între ei înșiși. Primul din filmare s-a uitat la mine prin parbriz după ce am oprit între ei, a ridicat piciorul și a spart farul. După faza asta m-am deplasat înapoi cu mașina până într-un punct în care credeam că sunt în siguranță. Apoi am decis să îmi continui iar drumul, fără să anticipez că poate urma ceva grav, dar să scot telefonul și să filmez. Astfel am surprins toate acele momente când ei se pregăteau să vină cu căruța după mine văzând că nu am întors definitiv mașina să mă întorc din drumul meu. După ce am surprins acele faze și am trecut de ei încercând să-i evit să nu-i calc, m-am oprit, am sunat la 112 la poliție și am așteptat o continuând să-i filmez de la distanță cum țipau și amenințau în urma mea!

    > Am uitat să precizez un detaliu important ☝️
    Au fost arestați după câteva zile și după 24 de ore eliberați…
    Adică poliția și-a făcut treaba!
    mai departe instanța a considerat că nu-s pericol social…!

    > Iar de un an dosarul nu a ajuns încă în instanță, deși e o speța simplă, clasică, iar indivizii au recunoscut în apărarea lor că erau băuți și nervoși! Adică circumstanțe agravante…!
    Eu ar fi trebuit să fiu citat ca parte vătămată, dar până la momentul ăsta nu sunt…! 

  2. inb4 banuri și removed post

    Dincolo de asta, bă ce calm pe omul ăsta. Ăia fugeau după el cu toporu’, i-au spart parbrizu, era ca-n 28 Days Later atmosfera, omul filma liniștit, nici măcar nu-i tremura vocea, dădea sfaturi legislativului și spectatorilor.

  3. NarcisRO1993 on

    Programul “România educată” versiunea 2024. Iohannis privește cu îngrijorare.. mingea de golf.

  4. Negative_Minute_3075 on

    Nu ma poti convinge ca tipul vorbeste live in timp ce se intampla toate astea.

  5. empty_stares on

    Prosti noi ca i-am primit in tara cand celelalte tari ii dadeau afara sau ii matraseau. Orice fapta buna nu ramane nepedepsita.

    Inb4 “locked post” kekw.

  6. CandidatSurpriza on

    vreau “second amendment”

    cand venea ala cu toporul dupa mine tragem direct.

    ce faceti cand o sa fie sotia pe strada in situatia asta? sau copilul? sunati la 112? sa vina sa numere cadavrele?

  7. EnoughAd4068 on

    Se pare ca cineva tocmai ia descoperit pe cei 30% ce voteaza cu PSD la toate alegerile ca tot se intrebau conationalii despre aceasta dilema mai devreme :))

    Astia par hotarati, devin chiar violenti cand ii vizitezi in campanie electorala din partea altui partid si le vorbesti de scoli noi si locuri de munca:))