‘Scam-flation?’ At first I thought it was a mistake, but now it’s the second time I find that Rema’s tortilla wraps hide four smaller pancakes behind two regular ones. Can only be a conscious strategy, as they thereby appear large and attractive through the packaging.

https://i.redd.it/2x8fooawk2yc1.jpeg

Posted by Maagekysset

11 Comments

  1. spicyskinke on

    Vej dem – Du har købt 6 stk, med en samlet vægt pÃ¥ mindst 370 gram, sÃ¥ det burde være nemt at vurdere om du er blevet snydt

  2. Alternative_Pear_538 on

    De yderste er blevet mast fladere fordi de konstant får tryk hver gang pakken er blevet smidt rundt. Vej dem og du vil se at de med garanti vejer det samme.

    Det er desuden en absolut minimal størrelsesforskel og jeg er overrasket over at du overhovedet har bemærket det.

  3. AntagonizedDane on

    Det er selvfølgelig sur røv, hvis man forventer lige store pandekager, men så længe de leverer den lovede vægt, så er der vist ikke meget at gøre ved det.

  4. PiratenTorben on

    Jeg oplevede at købe 2 forskellige pakker med wraps, hvor den ene pakke var signifikant mindre end den første. Jeg tænkte at det måske havde noget at gøre med forskelle i produktion. De wraps jeg købte var Kvicklys eget mærke

  5. Prøv at købe tortillas lavet af majs. Så vil du aldrig købe fuldkornstortillas igen.

  6. No-Document8098 on

    Oprigtig nysgerrig om end off-topic: hvorfor køber du dem fra Rema i stedet for dem fra Santa Maria? Personligt handler jeg helst ikke i Rema og køber slet ikke produkter der står Rema på. Synes jeg er blevet skuffet af det før.

  7. Hold op, jeg har nogle, checker lige.

    Edit: Nah, du tripper, det var ikke tilfældet for mig.