Zoltán Balog told in a confidential circle: he tried to save a priest who was wanted to be taken away in handcuffs by the police

https://444.hu/2024/04/22/balog-zoltan-bizalmas-korben-elmondta-menteni-probalt-egy-lelkeszt-akit-bilincsben-akartak-elvinni-a-rendorok

Posted by roggahn

10 Comments

  1. bemásolja valaki?

    továbbra se értem miért posztoltok olyan cikket amit csak akkor lehet olvasni ha fizetsz érte

  2. Top_Evening_607 on

    https://preview.redd.it/qvcmpoqh1zvc1.jpeg?width=2000&format=pjpg&auto=webp&s=665f7e97349589c82da4c8ba03212de206248b4d

    Ezen beszarsz: “Végig azon gondolkoztam, hogy most kit kellene felhívni, hogy kéne elrendezni úgy, hogy ne legyen törvénytelen; de azért van valami mozgástér, hogy visszafizessék, másképp csináljuk, adunk hozzá, csak hogy megmentsük azt az embert – mondom, hogy most mit csináljunk? S azt mondta, hogy először imádkozzunk! Na, ez a különbség! Hogy valaki közéletileg és politikailag közelít meg valamit, még ha a cél helyes is, vagy pedig lelkileg közelít meg.”

    Ez nekem sok volt reggelire. Hánynom kell.

  3. A paywallos rák vinné már el ezt a gyászkeret 444et. Mindig megbánom, ha néha véletlen megnyitok egy cikket.

  4. Balog Zoltán tényleg emblematikus figurája nem is csak a rendszernek, hanem az egész társadalomnak. Az urambátyám, öntelt, mutyizós rétegnek, akik mindent megoldanak okosba’, mert hát akad valami ismerős, aki majd elrendezi a megfelelő helyen. Nála mindez még nyakon lett öntve egy jó adag kenetteljes álszentséggel is, csak hogy mindenképpen elhányja magát a tisztességes ember tőle.

  5. “…akkor az a dolga, hogy kegyelmet kérjen, ha erre van lehetősége. Hányszor tettem ezt meg az elmúlt 20-25 évben! Hogy kegyelmet kértem, segítséget kértem, megértést kértem, támogatást kértem, elnézést kértem, és mindig újra igyekeztem.” na hát ez az tesáim – sem a dagadt sem az olajos patkány nem mer hozzányúlni. mi a fasz van itten kérem?